Öğrencimiz Zahide ÇAM'ın Buurs kazandığı Okul
FAALİYET RAPORU EKLERİ
2018-2019-2020 FAALİYET RAPORU
GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI

Ankara Atatürk Lisesi Tarih Topluluğu (Tarihin Bekçileri)

Biz  Ankara Atatürk Lisesi´nin genç ve keskin kalemleriyiz. Ankara Atatürk Liselilerin de bildiği üzere okulumuz çok köklü bir okuldur. Bizzat tarihin kendisidir Ankara Atatürk Lisesi. Biz genç arkadaşlarımızla da okulumuzun bir tarih topluluğunun olmamasını bir eksik olarak gördük ve bu işe bir dur deme kararı aldık. Topluluğumuz Başkanı Osman Can Gükan ve değerli ekip başkanları İzel Sırkıntı, Nilüfer Tüfekçi, Özge Lale yönetiminde tarihi öğretmek ve Türk gencine tarih bilincini yaymakta olan, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk´ü örnek alan prensip sahibi bir topluluğuz. Topluluğumuz çok yönlü olup değerli milletvekilleri, profesörler, öğretmenler ve tarihçileri ağırlayıp halka açık söyleşiler yaptı. Tarih bilincine sahip nesiller yetiştirmek için Çanakkale maketi hazırladık. Birçok tarihi kişiliğin hayatını yakından inceleyip tartıştık. Özel günleri yaydık ve bir Ankara Atatürk Liseli vazifesi olarak bilinç sahibi bir topluma sahip olmak için elimizden geleni yaptık. Siz değerli Ankara Atatürk Liselilere layık öğrenciler olmaya çalıştık. Umarım bu yolumuzda zorluklar en az seviyede yaşanır, zaten hiçbir zorluk bizi yolumuzdan döndüremez. Sizlere bunun teminatını veririz. Sizleri de söyleşilerimize veya Instagram sayfamız @aal.tarih ‘e bekleriz. Gelecek heyecan verici ve onu tarihle şekillendirmek daha çok heyecan veriyor. Sizleri de aramıza bekleriz. Tarihle kalın.