ÇAY-SOHBET BULUŞMASI
OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI
ATA ROKET PROJESİ

Değerli Okuldaşlarımız,

08.04.2022 Cuma günü Dernek Genel Sekreterimiz Mete DUYGULUER tarafından Lisemiz ziyaret edilmiş ve  öğrencilerimizin Bilgisayar Öğretmeni Ayşegül Hanım. ile birlikte kurdukları Bilişim Club´ta ki organizasyonlar hakkında bilgi alınmıştır.

Lisemiz öğrencilerinin hedefinin TEKNOFEST fuarında yerden 1500 metreye bir roket atarak paraşüt yardımıyla yere indirmek olduğu bilgisi alınmıştır..

Öğrencilerimizin tamamen kendileri tarafından programlanıp montajının yapılacağı  bu roket projesi ile Lisemiz öğrencilerinin hedeflerinin ne kadar ileride ve ne kadar yüksekte olduğunu görmek gurur verici olmuştur.

MAYIS Ayının ilk haftasında gerçekleşecek TEKNOFEST 2022 yarışmasında Lisemizi temsil edecek Bilişim Club´ın içinde bulunduğumuz hafta içerisinde maddi ve manevi desteğe ihtiyacı bir gerçektir.

Roket sistemi için gerekli malzemeler hakkında bilgi almak amacıyla Dernek Genel Sekreterimiz ile öğrencilerimiz Dernek üyemiz MMM EBRA MAKİNA firması sahibi Makina Mühendisi Sn.Melih Baran KILIÇ´ı ziyaret etmişlerdir. 1982 Mezunu Sn.Melih Baran KILIÇ tarafından her türlü maddi ve manevi desteğin sağlayacağının ifade edilmiş olması bizler için memnuniyet ve gurur vesilesi olmuştur.

Böyle hedefleri yüksek olan genç okuldaşlarımızı her zaman destekleyeceğini söyleyen Sn.Melih Baran KILIÇ,  öğrencilerimize fabrikasındaki her türlü makineyi kullanabileceklerini  ifade etmiş bulunmaktadır.

Desteklerinden dolayı ve iyi bir ATATÜRK LİSELİ olduğu için derneğimiz ve öğrencilerimiz adına Sayın Melih Baran KILIÇ’a en içten teşekkürlerimizi sunuyor ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.