ÇAY-SOHBET BULUŞMASI
OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI
MEZUNLAR-ÖĞRENCİLER BİLGİ YARIŞMASI

Değerli Okuldaşlarımız,

Uzun zamandır Okulumuz Öğretmenleri ile birlikte planladığımız bir Organizasyon hakkında bilgi vermek istiyoruz.

Hoşça vakit geçirmek,neşeli ve zevkli bir rekabet ortamı yaratmak,Derneğimizi/Mezunlarımızı Okulumuza daha iyi tanıtmak ve önümüzdeki dönemlerde Derneğimize/Mezunlarımıza sahip çıkacak genç Okuldaşlarımızı kazanmak amacıyla mezunlarımız ve genç okuldaşlarımız arasında ‘’ TARİH,COĞRAFYA,GENEL KÜLTÜR,SPOR,SİNEMA ve EDEBİYAT ‘’  konularını kapsayan bir BİLGİ YARIŞMASI  Organize edilmesi düşünülmüştür.

Amacımız genç okuldaşlarımızla kaynaşmak,zevkli ve  neşeli bir ortam paylaşmaktır.

Bu nedenle;  böyle nadide ve tarihi bir organizasyona konu alanlarda  BEN İYİYİM diyerek yarışmak isteyen Derneğimizi ve Mezunlarımızı temsil edecek,kendine güvenen, bu tarihi organizasyonda bende varım diyen   6 kişilik ekipte yer alacak Dernek Üyelerimize ve/veya Mezunlarımıza ihtiyaç bulunmaktadır.

Bizleri yalnız bırakmayacağınıza gönülden inanıyoruz.

Bu Yarışmada kazanan sadece ANKARA ATATÜRK LİSESİ olacaktır. AAL ruhu ile hareket edileceğine yürekten inanıyoruz.

Öğrencilerimizin yarışmaya büyük ilgi ve talep gösterdikleri ve çok heyecanlı oldukları gözlemlenmiştir.

Yarışmanın sunuculuğu Ankara Atatürk Liseliler Derneği Genel Sekreteri Mete DUYGULUER ve okulumuzun bir kız öğrencisi tarafından yapılacaktır.

Tüm katılımcılara yarışma katılım sertifikası verilecek olup , kazanan ekibe ayrıca hediye takdim edilecektir.

Gelin bu tarihi ve şimdiye kadar emsali olmayan Organizasyonda tüm Ankara Atatürk Liseliler birlikte olalım.

Bu sene ilki düzenlenecek olan Bilgi Yarışmasının bunda sonra Geleneksel hale getirilmesi planlanmaktadır.

BİLGİ YARIŞMASI ile ilgili Ayrıntılar :

TARİH :   24.05.2022    SALI                 SAAT  : 13.00

YER     :    AAL Konferans Salonu