FAALİYETLER
04.06.2022 - GELENEKSEL AYLIK KOKTEYL

GELENEKSEL AYLIK KOKTEYLLERİMİZ BAŞLIYOR

DEĞERLİ ATATÜRK LİSELİLER,
DAHA ÖNCE HER AYIN İLK CUMARTESİ GÜNÜ DÜZENLENEN " NEREDE KALMIŞTIK" KONSEPTLİ AYLIK KOKTEYLLERİMİZİN İLKİNİ HAZİRAN AYININ İLK CUMARTESİ GÜNÜ OLAN 04 HAZİRAN 2022 CUMARTESİ GÜNÜ 18.30-21.30 SAATLERİ ARASINDA DERNEK MERKEZİMİZ TERASINDA MASALARDA OTURMA DÜZENİNDE GERÇEKLEŞTİRMEYİ PLANLAMAKTAYIZ.

KOKTEYL ETKİNLİĞİMİZ DAHA ÖNCE OLDUĞU GİBİ 2 ÇEŞİT ARA SICAK SERVİSİNİN DE YER ALACAĞI KOKTEYL-HAFİF YEMEK KONSEPTİNDE , 3-4 ÇEŞİT KANAPE-KURUYEMİŞ-CİPS-ZEYTİNYAĞLI YAPRAK SARMA-SICAK SERVİS PATATES KROKET-SICAK SERVİS SİGARA BÖREĞİ ŞEKLİNDE BİR MENÜ İÇERECEKTİR.

KOKTEYL KATILIM ÜCRETİ 40,00 TL. DIR.

DAHA SONRA YAPILACAK KESİN DUYURUDAN EN GEÇ 5 GÜN ÖNCE TELEFONLA KESİN REZERVASYON YAPILMASI GEREKMEKTEDİR.

KOKTEYLİN GERÇEKLEŞTİRİLMESİ REZERVASYON SAYISINA GÖRE KESİNLİK KAZANACAKTIR.
TELEFONLA YAPILACAK KESİN REZERVASYON SIRASINDA BİLDİRİLECEK İÇECEK CİNS VE MİKTARINA GÖRE İÇECEK TEMİN EDİLECEKTİR.

REZERVASYON SAYISINA GÖRE YİYECEK VE İÇECEK TEMİN EDİLECEK OLMASI NEDENİYLE, REZERVASYONLARIN KESİN OLMASI VE BU KONUDA HASSASİYET GÖSTERİLMESİ BÜYÜK ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR.

REZERVASYON : 0533 318 4594 DERNEK BAŞKANI

TÜM ATATÜRK LİSELİLERİ BEKLİYORUZ.
SAYGILARIMIZLA
--ws_like--
DİĞER FAALİYETLER
Ankara Atatürk Lisesi Derneği 14.05.2022 ÇAY-SOHBET BULUŞMASI